Főmenü
Sun Residence
Lakópark leírása
Elhelyezkedés
Értékesítés
Dunavarsány
Eladó telkek árakkal
Galéria
Képgaléria
Látvány videó
Ingatlan fejlesztőknek
Építési vállalkozók!

Nyomtatás

A Sun-Residence Lakópark, az otthonteremtés lehetősége!

12 ha parcelázott terület,
4 ha
utak, közterületek,
3 ha sportlétesítmények, sétányok, tópart,
11 ha
vízfelület, tó.

Egy kisváros a nagyváros mellett

Dunavarsányban 180 db összközműves építési telek kerül kialakításra 2009. Április 15.* átadással. A kialakított 180 építési telkek teljes mértékben közművesítettek (aszfalt burkolt út, víz, csatorna, villany, gáz, telefon, csapadékvíz elvezető nyílt és burkolt árkok).

A lakóparkon belül létesülendő kereskedelmi és vendéglátó ipari, valamint szolgáltató egységek a majdan pihenni és kikapcsolódni vágyók kényelmét szolgálják.

A területet vonzóvá teszi a tiszta vizű tó, a környező tavak, amelyek kiválóan alkalmasak fürdésre, csónakázásra és horgászásra. Az aktív pihenést biztosítják a kialakított zöldterületek, sétányok, leendő játszóterek és sportpályák.

A park területe kerítéssel határolt. 24 órás portaszolgálat, éjszakai járőrszolgálat biztosítja az ott lakók nyugalmát. A lakópark őrzés-védése lakossági igény és hozzájárulásuk mértéke szerint kerül kialakításra. A tulajdonosok kártyás, idegenek előzetes bejelentés követően tudnak közlekedni a lakóparkban, a meglátogatni kívánt lakó engedélyével kamerás technikán keresztül léphetnek.
*Időpont változás jogát fenntartjuk (max. 90 nap)